Jojkas kennel

Gästbok

Tack för att du besöker vår hemsida. Skriv en hälsning här i gästboken genom att klicka på den blå knappen. Du kan också sätta in ett foto vid din hälsning. Skriv gärna ditt namn, speciellt om du vill framföra kritik.

Skrivet av Annacarin, den 11. okt, 2009

Hej!
Hamnade här på eran hemsida, och måste bara lämna en liten hälsning innan jag tassar vidare. Ni har verkligen en jättehärlig gård och vackra hundar och hästar. Jättegrattis till Hertas championat, så roligt att se.
Hoppas ni får en härlig höst!
Mvh Annacarin med flock och en extra hälsning till vovvarna från den lilla lapska Dilba

Skrivet av Claes-Göran Wiklund, den 7. okt, 2009

Hej Kattis väldigt trevlig hemsida du har.Jag skall försöka att göra en egen sida jag också,så småmingom.
Hälsningar Claje.

Skrivet av Isabelle , den 2. okt, 2009

Vilken fin häst ni har fått tag på! Väldigt fin stam! Power Boy är ju jättefin :D
Såg att "Grodan" är viltspårschampion och att hon går bra på utställning! Gud vad kul! Hoppas att allt är bra med er och lycka till med allt!

Kram Isabelle

Skrivet av AnnMari, den 29. sep, 2009

Hej Kattis och Inge! Tack för ett trevligt besök på Hean. Hoppas vi ses snart igen! Roligt att titta in på er hemsida, mycket nya bilder och trevlig information....Lycka till med nytillskottet Joker, han ser verkligen fin ut.

Skrivet av Susanne Bodin, den 10. aug, 2009

Hej Kattis ! måste höra hur det gick i lördags med häst titten,om du föll för honom eller inte... mitt hemsida ligger ute nu igen för beskådan så du är välkommen att kika,hoppas allt är bra med er och ja vi ses ju på onsdag hos Eva. Mvh Sussi

Skrivet av anna- lisa, den 22. jul, 2009

Katrin jag blev så imponerad av din hemsida och jag förstår att Du har funnit ditt hem. När jag såg bilderna kännde jag att detta är Katrin.

Skrivet av Camilla, den 13. jul, 2009

Hej hej ville bara skicka en liten sommarhälsning från oss här i Norrland. =) Har regnat på tok för mycket, men nu verkar det vara lite uppehåll iaf =) Hoppas ni har det toppen ! //Camilla & Chanelle

Skrivet av Farbror Caro, den 9. jul, 2009

En liten hilsen fra en stolt farbror i Oslo, som vil ønske sin brordatter Herta lykke til på ferden mot viltsporchampionatet...Godt jobbet av både matte og Herta. God sommer videre....
Hilsen oss i Lapsketunet

Skrivet av Susanne Bodin, den 8. jul, 2009

Hej Kattis ! Hitta hit via Evas hemsida. vilken fin hem sida och framförallt vad härligt ni bor och vad kul ni verkar ha tillsammans,och du har fått honom att börja rida också.Vad kul,har fått upp min gubbe nån enstaka gång,skam den som ger sig...Har likadan hemsida som dig men just nu inte öppen... Mvh Susanne och hundarna.

Skrivet av Nikki, den 5. jul, 2009

Hittade hit via en sökmotor och måste , efter att ha tillbringat en stund här på er fina sida , njutit av underbart fina hundar och trevlig läsning få skriva några rader
Vi på Chrystals of Blacks Kennel vill önska er en fortsatt trevlig sommar med massa bus och skoj :)
Önskar er också lycka till med allt ni tar er för tillsammans
Mvh
Nikki & Hundarna

Skrivet av Beate, den 29. jun, 2009

Grattis från oss på Njarga också till gk anlagsprov i viltspår , o lycka till vidare, hoppas hon snart är viltspårschampion :o)

Skrivet av Ylva, den 26. jun, 2009

Hej! Hoppas att allt är bra med er i sommarvärmen!
Grattis till avklarat anlagstest i viltspår med Herta:o)!
Hälsningar från oss alla i Norra Dylta

Skrivet av Holger, den 9. apr, 2009

Hej,

Jag har tittat på vackra bilder. En mycket trevlig och informativ hemsida. Lycka till och ha kul för fler projekt. Jag önskar en glad påsk. Många hälsningar från "soliga Södra Sverige ''.

Holger från Wismar

Skrivet av Madde, den 16. mar, 2009

hej hej i stugan, hur står det till med er alla på gården? Här uppe i norr har plusgraderna kommit med det slaskiga å blöta underlag som varken jag eller Cockie gillar. Ni får ha det bra kramar från oss här uppe ifrån.

Skrivet av Mimmi, den 12. mar, 2009

Hej Kattis!
Jag var i förra veckan till vet. och kollade Enya med ultraljud,det blir INGA valpar, hon går tom.
Vi får satsa på utställning den här våren istället.
Hälsningar
Mimmi

Vi kommer snart å hälsar på ;-)