Gästbok
Tack för att du besöker vår hemsida. Skriv en hälsning här i gästboken genom att klicka på den blå knappen. Du kan också sätta in ett foto vid din hälsning. Skriv gärna ditt namn, speciellt om du vill framföra kritik.
Skrivet av Djurvännen, den 30. maj, 2019
Vilken fin sida ni har! Jag är väldigt glad att jag hittade hit och det är väldigt trevligt att läsa det ni skrivit och se alla fina bilder.


E-post:
Webbsida: https://djuruppfodare.se
Skrivet av Linda Jonasson, den 2. aug, 2014
Vilken fin hemsida ni har. Har varit en fröjd att titta på era bilder av hästarna, hundar och valparna. Jag kanske ska bättra på mina fotografering av mina tibbar Grynet (Goldie) och Gnistan samt bondkatten Sessan, 11 år igår har vi bestämd för min dotter Sofia tog hand om hela kullen då hon gick på gymnasiet åt en killkompis och så småningom barmhärdigad vi över den underbara tjejen som blev kvar och behövde en familj hellre än en ung grabb som hade så många andra intressen.


E-post:
Skrivet av Michelle, den 19. dec, 2012
Så fin hon är Herta! Hon var söt som valp och nu vacker.... Kelly är nog en stolt pappa ;) Jag hoppas allt är bra m er, Kelly är pigg och glad.Han verkar piggare nu än för typ 5 år sedan och har sällan ont i ryggen. Jag vet inte om diskbråck kan försvinna men han är så mycket bättre nu :) Ha det så bra och jag hoppas vi ses någon dag framöver (när vi har vägarna förbi)


Skrivet av Bibi, den 3. jan, 2012
Hej
Har läst på er hemsida och i pressen. Någon verkar ha missuppfattat vad som gäller. Muntliga avtal gäller i nästan alla fall. T ex när man lovar någon ett jobb, köper lös egendom, tackar ja till ett mobilavtal eller t ex godkänner att grannen får bygga nära ens tomtgräns. Men det finns ett fall där det måste vara skriftligt och det är vid köp av fast egendom, dvs en fastighet, som ju kan vara ett hus eller en bit mark. Allt ska skrivas och sedan registreras köpet hos inskrivningsmyndigheten. Så era grannar verkar vara mer än lovligt konstiga! Mvh Bibi


Skrivet av Annette Seidlitz (Flodman), den 18. okt, 2011
Hej

Jag heter Annette och jag vet inte om du minns mej men jag köpte Feykir av dej. Jag har haft honom sedan dess och han lever och mår bra. Vi bor nu i Karlskoga på gård och han har damsällskap Gaefa 22 år han blev 18 år i år och still going strong. En riktig buskille. Jag red in honom själv och han fick åka på träning under två månader för töltsättning. Han har varit med Mimmi min äldsta dotter uppe i Dille, Östersund när hon gick islandshästgymnasiet.


E-post:
Skrivet av Mia Lannestedt, den 15. okt, 2011
Hej! Googlade på Jarita örsta så kom din hemsida upp. Jag bodde på gården nedaför Örsta så, Jarras, Jarita o Cajar är välkända hästar för mig. Jätte fin sida.


E-post:
Skrivet av Fam. Ljung, den 7. jul, 2011
En liten hälsning från Heyra! Hoppas allt är bra med er och att allt går som ni vill med ridhuset.


Skrivet av birgitta, den 9. apr, 2011
Vad kul det var att ses i dag och att ni fick träffa våra katter Missan & Morris. Vi ser så mycket fram emot vår gemensamma Skottlandsresa i sommar!! Många kramar från lilla syster Bibi


E-post:
Webbsida: www.bamsekompetens.se
Skrivet av Renee Hemgren, den 9. apr, 2011
Hej
Din syster Birgitta rekommenderade denna sida, jättefin!. Jag har varken häst eller hund bara en katt :) JAg som skickar en hälsning är hennes gamla klasskompis Renee från lekskola till 9:an. HA en härlig vår


E-post:
Skrivet av Annette, den 27. mar, 2011
Hittade till din sida av ren händelse och så skriver du om Jarras o Jarita! Dom ger mig också minnen - Örsta första ridskolan jag red på :o)


E-post:
Skrivet av birgitta altberg, den 25. mar, 2011
hej fin hem sida


E-post:
Webbsida: voxnahantverk.se
Skrivet av Eva Hertil, den 8. mar, 2011
Skrivet av Eva Hertil, den 8. mar, 2011 Suveränt!! Äntligen!!
Jag blev väldigt glad när jag hittade den här sidan - den är väldigt fin.
Jag kommer snart och "inspekterar".
Och jag är väldigt glad att Herta hjälper mig att föra djurens talan - TACK!
Eva


E-post:
Webbsida: www.hertas.se
Skrivet av Ann Mari von zeipel, den 23. feb, 2011
Hej i stugan! Ni har verkligen fått er del av snö denna vinter! Tror inte det är sant när jag läser er rapport om snöläget.... Är i Sveg en kort tur och imorse var det 33 minus grader....brrr. Men det stiger för solen skiner från en molnfri himmel. Ska gå en liten tur på eftermiddagen. Ronny jobbar så jag har det lugnt och skönt i värmen inomhus. Längtar till våren nu och hoppas det ska finnas tid till att åka och hälsa på er. Ha det bra båda två! Kram AM


E-post:
Webbsida: http://hem.passagen.se/amizatlas
Skrivet av Camilla, den 3. feb, 2011
Hej hej nu har vi börjat komma på fötter igen. Så nu har jag äntligen börjat på en ny blogg som kommer att handla om chanelle. :)


E-post:
Webbsida: http://chanelle.bloggplatsen.se
Skrivet av camilla, den 4. dec, 2010
Hej hej på er ! Vilken snö ni fått ser det ut som ! :)


E-post: