Gästbok
Tack för att du besöker vår hemsida. Skriv en hälsning här i gästboken genom att klicka på den blå knappen. Du kan också sätta in ett foto vid din hälsning. Skriv gärna ditt namn, speciellt om du vill framföra kritik.

Flytta/placera pratbubblan på bilden med musen

Skriv text till din pratbubbla

Shape:
 
Skrivet av Rubbe, den 10. okt, 2010
Hej! Tittar in för att kolla din fina sida! Passar på att önska en skön höst!


Webbsida: www.rubbessida.se
Skrivet av Atnold Wikström, den 10. okt, 2010
Hej jag gillar verkligen din fina hensida. Bra snygg design med fina teman. För att inte tala om alla kanonfina bilder. Gillar att kolla på bilder, då jag fuskar lite med hobbyfotografering.


E-post:
Webbsida: www.arreshemsida.se
Skrivet av agneta Bedoire, den 6. sep, 2010
Oh! Vilken fin hemsida. Törs inte visa dottern (18år) den då vill hon flytta till er :) Det är precis så där som ni bor som jag också skulle vilja ha det. Men det får förbli en dröm. Huippu ser nästan ut som en hund jag förälskade mig i när jag var 13 år. Men det var en blandras av Gråhund/Schäfer, jag skulle FÅ den men eftersom vi bodde i en lägenhet så gick det inte. Men idag har jag ju tagit revanch och har fyra hundar. Ha de så gott Agneta med Akimbós hundarna


E-post:
Skrivet av Harriet, den 29. aug, 2010
Hej! Tackar för hjälpen idag med försäkringen på min nya lilla arab/NF Wille. Vilken tur att du fanns med på sidan jag hittade!!! TACK från Harriet och Wille


E-post:
Skrivet av ja, den 17. jun, 2010
Vilken härlig sida!


Skrivet av Marie, den 15. jun, 2010
hej, hittade hit via nettan nordhs hemsida.
Va tråkigt att det finns osämja i en liten by på det viset, men tydligen så finns det alltid några i varje by som är "motvallskärringar"!!
Stå på er o lycka till!!


Webbsida: www.teamekstrom.se
Skrivet av er, den 3. jun, 2010
Verkligen fin sida du har!


Skrivet av Mariann, den 6. maj, 2010
Verkar jobbigt. Men om dom tagit era beten så kan ni ju bygga ridhuset nu.


Skrivet av Birgitta Dickson, den 21. apr, 2010
Hej Katrin & Inge, hoppas allt är bra med er och djuren. Här nere i Stockholm har vi rådjur på tomten, och ekorrar & pippifåglar i träden. Vi var på landet i helgen igen, det är ju så mysigt där. Nu ser vi fram emot vår Skottlandsresa tillsammans med släktföreningen. Önskar er allt gott!

Kram från syrran (nu åter med sitt gamla fina flicknamn)


E-post:
Skrivet av Mimmi, den 7. mar, 2010
Hej Kattis!
En liten hälsning från oss och den nya stjärnan Thilda.
Ha det gott
Mimmi


E-post:
Webbsida: http://www.starspangles.cybersite.se
Skrivet av Ann Mari Zeipel, den 30. jan, 2010
Hej Kattis o Inge!
Läste er text om ridhuset, man blir mörkrädd när det visar sig finnas så mycket bakåtsträvare i Vedmora....hoppas det kan ordna sig till det bästa i framtiden! Du Kattis har fått till en jättefin hemsida! Nu sitter jag i Sveg och myser med min gube, ute är det 20grader kallt brr! Ha det gott!
Ammiz o Ronny


E-post:
Webbsida: http://hem.passagen.se/amizatlas
Skrivet av Lily, den 14. jan, 2010
Sökte först upp "lapsk vallhund" på google och la sen till "lexie" och då fick jag upp hennes bild och kom till den här sidan. Fina bilder på hundarna men får en att sakna Lexie och Grodan.


Skrivet av Birgitta, den 13. dec, 2009
Hej Katrin
Du är så duktig med din hemsida, det är alltid lika kul att besöka den. Men vad trist att ni inte kan bygga ert ridhus, det hade varit så kul att få komma upp och rida där även om jag inte kan rida så bra). Ni har gjort underverk med er gård och era djur, och jag är stolt över att vara din lillasyster. Ser fram emot ert besök i jul, och kaninerna Stampe & Lillan längtar alldeles extra efter ert smarriga hö.

Kram från Birgitta med familj


E-post:
Skrivet av Sussi Bodin, den 1. dec, 2009
Hej Katrin ! har ni fått nån vinter ännu,här är det "äntligen" 6 minus grader nu och julen närmar sig med stormsteg. Hoppas allt är bra med er alla !!


E-post:
Webbsida: www.boldways.se
Skrivet av Madde med familj, den 18. nov, 2009
Hej hopp i löven! allt bra med er? Här är det bra, vill bara att vintern ska komma. Vi var på utställning i Örebro med cockiebus hon blev BIR och BIG4. hon fick dessutom fin kretik. Ha det bra kram


E-post:
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS